Na, žmogai, tai papasakokite dabar apie tiesioginę demokratiją: kaip gauti tik 265 tūkst. balsų, surinkus bent jau 300 tūkst. parašų?

Foto iš Cute CATS G+

Rinkėjų sąrašuose įrašyta 2 mln. 532 tūkst. 355 rinkėjai. Beveik surinkta (rašau “beveik“, nes, išskyrus Liutaurą Ulevičių, kitiems VRK nariams pritrūko kiaušų nuvyti amsinčius šliužus… k-hm, skamba klaikiai ironiškai, su jų tais nevykusiais parašiukais) 300 tRūkstančių, kas akivaizdžiai įrodo, kad reiktų ribą kelti bent iki pusės milijono, o ne mažinti triskart, kaip užsimoję pankos buvo.

iššvaistytus paikam referendumui, kuris net nebesurinko Konstitucijos reikalaujamo visuomenės susidomėjimo minimumo (todėl juk ir turime atstovaujamąją demokratiją – respubliką!), tuos pinigus geriau būtų nupirkta ginkluotės mūsų kariuomenei, kaip snaiperis-instruktorius Ernestas Kuckailis, “Trispalvio erelio skrydžio“ autorius, pastebėjo – virš 200 snaiperinių modernių šautuvų žaliems žmogeliams į tėviškėlę cinkuotuose grabukuose išsiųsti su kabančia byrka ant kojos nykščio GRUZ 200.

Gerai būtų, kad va tokių neįvykstančių referendumų išlaidas po to išskaičiuotų iš iniciatorių, klastojusių rinkėjų parašus, bet aš jau per daug noriu, matyt.

Sekantis jų užmojis, manau, dabar bus uždrausti gėjus su “jų“ paradais, vėl įtraukiant bandymą pakeisti konstitucinę Lietuvos Respublikos santvarką – žaviai tame klykaujančių kormoranų chore žiūrėsis Petriuko ir eksseksekspertės porelė.

Nes, suprask, žemės turim ne visi, o vat ne vien karaliai pėsti vaikšto. Bet kuo galvoja – apie tą ir rūpestėlis, aha.